Bardzo fajny przepis, jednak awokado z mozzarellą wypada moim zdaniem jakoś mdło. Pokropiłam nawet aromatyczną bazyliową oliwą prosto z Włoch i wciąż czegoś mi w tym daniu brakuje...
Moim zdaniem właśnie delikatność tej sałatki wraz z połączeniem z dobrej jakości mozzarellą i oliwą ( np. Granfuttato) to jest jej atut:) wtedy wszystko łączy się idealnie. bardzo dziękuję za ten przepis:)
Bardzo fajny przepis, jednak awokado z mozzarellą wypada moim zdaniem jakoś mdło. Pokropiłam nawet aromatyczną bazyliową oliwą prosto z Włoch i wciąż czegoś mi w tym daniu brakuje...
OdpowiedzUsuńSerdecznie dziękuję za opinię. Osobiście uwielbiam to połączenie, choć przyznaję, że sałatka ma dość delikatny smak. Pozdrawiam. :)
UsuńMoim zdaniem właśnie delikatność tej sałatki wraz z połączeniem z dobrej jakości mozzarellą i oliwą ( np. Granfuttato) to jest jej atut:) wtedy wszystko łączy się idealnie. bardzo dziękuję za ten przepis:)
OdpowiedzUsuń